Størrelsesguide til
FILA sko

Find din FILA skostørrelse med den online størrelsesberegner

Start her

Børn
Damer
Herrer

Selvom Fila i dag er en koreanskejet virksomhed, har brandet sine rødder i det italienske. Nærmere bestemt i Piemonte, hvor Ettore og Gianservero Fila grundlagde virksomheden i 1911.

I starten blev brandet kendt for at producere sportstøj til folk i de italienske alper, der havde brug for kvalitetstøj; særligt undertøj. Det var faktisk først i 1970’erne, at Fila blev et egentligt sportsbrand, da brandet lavede en ambassadør-aftale med tennis-ikonet Björn Borg. Det skulle vise sig at være nøglen til succes – efter Filas relancering som et sportsbrand, blev det mere populært end nogensinde før.

I dag er Fila altså kendt for sportstøj, sko og accessories. Du har sikkert set den enkle, chunky sneaker-model ’Disruptor’ i gadebilledet, som absolut har vundet indpas blandt de unge og hippe – særligt i dag, hvor det lidt klodsede plateau-look har fået en renæssance i modeverdenen. Den fås i et væld af forskellige farver, mønstre og endda med dobbelt-plateau, så du kan få et par centimeter mere i højden. Bortset fra den sporty modesko, har Fila naturligvis også andre sneakers i sortimentet, båd i form af løbesko som modellen ’Windshift’, trainers som modellen ’Mindblower’ og mode-sneakers som eksempelvis modellen ’Redmond’.

Filas designs inden for både tøj, sko og accessories kan bedst karakteriseres som ’urban mode’. Mange af deres styles er inspireret af 90’erne og befinder sig i krydsfeltet mellem sport og streetwear. Leder du efter en ny, blød hoodie, baggy sweatpants eller logo-tees, er det Fila, du skal kigge mod. Det samme gælder, hvis du skal have fat i streetcool sneakers eller urbane støvler. Find deres produkter hos onlineshops som eksempelvis Kids-world.dk, der forhandler Fila sko til børn.