Størrelsesguide til
Hummel sko

Find din Humel skostørrelse med den online størrelsesberegner

Start her

Børn
Damer
Herrer

Hvorfor vælge en sko fra hummel?

Du kender med garanti det danskejede mærke hummel, der i 1970 lavede den første udgave af de fodboldstøvler, vi kender i dag, og hvis gummisko er kendt fra fodbold- og håndboldbaner verden over. Bag de karakteristiske trekanter, der udgør hummels ikoniske logo, er et yderst kvalitetsorienteret brand, der tilmed er et af verdens ældste sportsbrands.

hummel til børn

Er dit barn netop startet til en ny sport og mangler et par slidstærke gummisko? Eller har dit barn spillet længe og slidt yndlings-parret helt op? Måske er han eller hun simpelt hen bare vokset ud af de gamle sneakers? hummel har et stort udvalg af cool og praktiske sneakers til børn, der er aktive på boldbanerne. 

Men hummel har også et bredt udvalg, hvis dit barn eksempelvis mangler nogle nye hjemmesko, støvler eller et par almindelige hverdagssneakers. 

Historien om to brødre

hummel er et af de klassiske sportsbrands, hvis fodtøj vi associerer med holdbarhed, slidstyrke og den hvinende lyd, skoenes gummisåler laver mod det lakerede trægulv i gymnastiksale, eller måden piggene fra fodboldstøvlerne river græsset op på. hummel er for mange ensbetydende med nostalgi.

Oprindeligt blev det nu ikoniske brand stiftet i en baghave i en lille, tysk flække uden for Hamborg i 1919 af brødrene Messner, der var store fans af teamsport. I 1975 blev hummel officielt et dansk brand, da det blev opkøbt, og i 1979 blev hummel sponsor af det danske fodboldlandshold.

Brødrene Messners kærlighed for sporten er stadig helt essentiel for brandet, og i dag er hummel-brandet kendetegnet ved sin store dedikation til især fod- og håndbold.

Hvad får du, når du køber et par sko fra hummel?

Ingen, der kender bare lidt til hummel, er i tvivl om, at brandets hjerte banker for teamsport. hummel er af den overbevisning, at sport bringer os sammen som mennesker; på tværs af køn, alder, race, kultur, religion og politisk overbevisning.

I stort set hele brandets knap 100 år lange historie har det været sponsor af markante personer, hold, klubber og projekter inden for sportens adrenalinfyldte verden. hummel elsker sport. hummel kender sport. Og denne kendsgerning afspejler sig i den grad i deres fodtøj, hvilket utallige sportsstjerner verden over kan skrive under på.

 Så hvad får du, når du køber et par sko fra hummel? Du kan i hvert fald være helt sikker på, at dine nye sko kan tåle lidt af hvert, og at der kommer til at gå lang tid, før du behøver erstatte dem. hummel er nemlig ensbetydende med kvalitet og holdbarhed.

 hummel er især kendt for deres sneakers, deriblandt den tidløse klassiker VM78 samt STADIL-serien, der fås som low-, mid- og high-tops.