Størrelsesguide til
GEOX sko

Find din GEOX skostørrelse med den online størrelsesberegner

Start her

Børn
Damer
Herrer

Geox er et italiensk skobrand, som er bedst kendt for at producere praktiske vinterstøvler til børn, der på én og samme tid holder foden varm og lader den ånde. I dag er Geox et veletableret brand, men tilbage i 1995 fik brandets stifter, Mario Polegato, ideen til virksomheden ved et rent og skært tilfælde.

Faktisk var det meningen, at han skulle have overtaget familiens vingård. Skæbnen ville dog, at han på en vinkonference i den amerikanske by Reno fik ideen til Geox’ i dag patenterede teknologi, som sørger for at holde fødderne tørre og varme i kolde tider – og tørre og kolde i varme tider. Det var nemlig så varmt i ørkenbyen Reno, at Mario Polegato skar små huller i sine skosåler for at lade de overophedede fødder dampe af. Det lille trick viste sig overraskende virksomt – og derfor gik Mario Polegato videre med sin tilfældige opdagelse og udviklede en åndbar, men vandtæt sål.

Brandet Geox blev grundlagt i 1995, og siden da er det kun gået opad med succeskurven. I dag har Geox over 1.000 butikker på verdensplan. Selvom brandet bedst er kendt for sine børnesko herhjemme, producerer de både dame- og herresko i tidssvarende designs – selvfølgelig uden at gå på kompromis med brandets DNA; nemlig fodens velbehag. Hvert eneste år bruger Geox 2% af sin omsætning på at investere i nye teknologier, der kan yderligere fremme og forbedre Geox-skoenes indeklima, så dine fødder kan forblive sunde livet igennem.