Størrelsesguide til Lloyd sko

Find din Lloyd sko størrelse med størrelsesberegneren

Start her

Damer
Herrer

Lloyd sko

Lloyd har produceret sko, til herrer & damer, i mere end 130 år og firmaet tog sin begyndelse i Tyskland. I dag producerer de business-sko, sneakers og stiletter, ligesom de også producerer bælter og jakker. De har mere end 50 concept-stores på verdensplan, og du finder dem også i København.

Særligt er Lloyd nok mest kendt for deres business-sko til mænd, hvor du både finder det klassiske og det moderne design. Men uanset om du vælger, sko, sneakers eller stiletter fra Lloyd, til mænd eller damer, så er de kendetegnet af høj kvalitet og komfort. Og det der med komforten er ikke helt uvæsentligt, når du arbejder lange dage og gerne vil føle dig godt tilpas i dit fodtøj. Her kan fremhæves, at mange at Lloyds business-sko kommer med gummisål, som altså er noget mere behagelig, end en lædersål.

Priserne på et par Lloyd-sko spænder typisk fra kr. 800,- til kr. 1500,-. Det er dermed ikke de billigste sko, du kan finde, men tilgengæld får du kvalitet for alle pengene og derfor et par sko, der gerne skulle holde i flere år, specielt hvis du husker at pleje dem.

Blandt de mest populære Lloyd sko til herrer finder du modellerne Lloyd Gamon & Lloyd Garvin.