Størrelsesguide til
Tommy Hilfiger sko

Find din Tommy Hilfiger skostørrelse med den online størrelsesberegner

Start her

Børn
Damer
Herrer

Sko, sneakers & støvler fra Tommy Hilfiger

Det hele startede tilbage i 1980’erne i upstate New York, hvor Tommy Hilfiger fik sit designer-gennembrud med sine tøjkollektioner inspireret af det såkaldte ’preppy’ look; overklasse-skolebørn- og Ivy League-universitetsstuderendes outfits bestående af enkle designs og gode kvaliteter. Særligt det lidt sporty, men eksklusive look med kvalitetsskjorter og tees samt sailorsko er Tommy Hilfigers DNA. Senere har brandet udviklet sig og fornyet sine designs kollektion efter kollektion, men den dag i dag går det sporty look stadig igen i ready-to-wear kollektionerne. Sloganet lyder: ’Klassisk med et twist’, og det er ganske dækkende for Tommy Hilfigers designs.

I startfasen var Tommy Hilfiger kendt som et eksklusivt og sporty menswear-brand, men op mod årtusindskiftet kunne også kvinder begynde at iføre sig figursyede skjorter og sailor-sko fra den amerikanske designer. I takt med udviklingen af brandets kollektioner blev sortimentet udvidet med både dame- og herrestøvler, sandaler og sneakers. 

I dag er Tommy Hilfiger et verdensomspændende brand, der designer tøj, sko og endda parfumer til både mænd, kvinder og børn. I dag kan du finde Tommy Hilfiger-designs, der passer sig både til hverdag og fest; til kolde dage, varme dage, og når du skal dyrke sport. Det preppy look må stadig siges at være Tommy Hilfigers DNA, men med tiden kalder på fornyelse, og det tager Tommy Hilfiger til sig. Således finder du både chunky sneakers, feminine læderstøvler, praktiske chelsea boots og blanke gummistøvler, som bærer det efterhånden ikoniske blå, hvide og røde Tommy Hilfiger-logo. 

Du kan finde sko fra Tommy Hilfiger Shoes på de fleste danske, nordiske og internationale webshops, som forhandler sko.